Előfizetői tartalom

Egész Európában betilthatják az egyik iPhone modellt - Több ország vizsgálódik a sugárzás miatt

Portfolio
Franciaország a minap bejelentette, hogy az Apple-nek le kell állítania iPhone 12 modelljének értékesítését Franciaországban az elfogadott küszöbérték feletti sugárzási szint miatt. A BBC beszámolója szerint Belgium, Hollandia és Németország is vizsgálja a kérdést. A német szabályozó hatóság szerint a francia vizsgálat olyan intézkedésekhez vezethet, amelyek az EU összes tagállamára vonatkoznának.

Több európai ország is vizsgálja az iPhone 12 túl magas, elfogadható küszöbérték feletti elektromágneses sugárzásával kapcsolatos aggályokat, miután Franciaország felszólította az Apple-t az értékesítés leállítására. Belgium, Hollandia és Németország is vizsgálja a kérdést. A francia szabályozó hatóság két hetet adott a technológiai óriásnak, hogy válaszoljon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés