Előfizetői tartalom

Nagy változás jön a szerződéseknél a telefon-, tévé- és internetszolgáltatások esetében

MTI
Újabb mérföldkőhöz érkezett az e-bejelentő szolgáltatás: újdonság, hogy a telekommunikációs szolgáltató cégek is csatlakoztak az e-bejelentőhöz, így a telefon-, a televízió- és az internetszolgáltatással kapcsolatban is be lehet jelenteni az adatváltozást egy felületen - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, György István a Facebook-oldalán vasárnap.

Eddig 130 közműszolgáltató volt elérhető az e-bejelentőn, mostanra a négy legnagyobb telekommunikációs vállalat és több kisebb internetszolgáltató cég is csatlakozott. A számuk folyamatosan bővül, ma már meghaladja a 170-et - mondta el a politikus. Felhívta a figyelmet rá, hogy sok olyan élethelyzet van, amikor valamilyen személyes adat megváltozik, és ezt be kell jelenteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés