Előfizetői tartalom

Szép csendben még egy fontos bejelentés jött a napelemeseknek

Portfolio
Az elmúlt napokban valóságos hírdömping árasztotta el a napelem-tulajdonosokat, és külön öröm számukra, hogy kedvező fejlemények érkeznek az ügyükben. A hétfői híráramlás abból fakadt, hogy az Energiaügyi Minisztérium ismét leült a szakmai szervezetekkel, és a találkozón több fontos kérdés tisztázódott. Egy válaszra viszont nem a tárca hivatalos közléséből derült fény, hanem a szakmai szövetség tájékoztatójából.

A napelemesek esetében meglépett komoly hátraarc után a kormány aktívan egyeztet és kommunikál az ügyben. Olyannyira, hogy a közel 200 ezer napelemes életét pár napra felforgató bejelentések óta már másodszor ül le az Energiaügyi Minisztérium a Magyar Napelem Napkollektor Szövetséggel és a MANAP Iparági Egyesülettel szakmai egyeztetés céljából. Az első egyeztetés eredményeiről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés