Előfizetői tartalom

A Waberer’s átvette a hatezredik Volvo FH nyergesvontatóját

Portfolio
Átvette hatezredik Volvo FH típusú tehergépjárművét a Waberer’s, mely egybeesett a két vállalat 25 éves együttműködésének évfordulójával. Az eseményen a felek szándéknyilatkozatban erősítették meg, hogy összehangolják jövőbeli stratégiáikat a fenntarthatósági megoldások terén, a most átadott kamion egy újabb elektromos modell.

Az átadott kamion egy elektromos Volvo FH modell, amellyel együtt immár 2 elektromos nyergesvontató, 3 elektromos teherautó és 2 gázüzemű Volvo tehergépjármű szerepel a vállalat flottájában. A jubileumi átadáson a Waberer’s Csoport és a Volvo Trucks együttműködésének 25 éves évfordulóját is ünnepelték, hiszen az első nagyobb volumenű eszközbeszerzés 1998-ban zajlott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés