Előfizetői tartalom

Elkezdődik az alföldi energiatárolók műszaki tervezése

Portfolio
A dél-alföldi régióban hamarosan elkezdődik olyan nagy teljesítményű energiatárolók tervezése, amelyek működésbe állítása újabb mérföldkövet jelent majd a megújulóalapú áramtermelés részarányának növelésében Magyarországon – hívja fel a figyelmet közleményében a Forest-Vill Kft., amely elnyerte az MVM Démász Áramhálózati Kft. villamosenergia-tárolók megtervezésére kiírt közbeszerzési pályázatát. A 2024 tavaszára elkészülő műszaki tervek alapján felépülő energiatároló létesítményeknek kulcsszerepük lesz az újabb naperőművek rendszerbe integrálásához szükséges műszaki feltételek megteremtésében, lehetővé téve a fosszilis energiaforrások használatának csökkentését.

A budaörsi székhelyű Forest-Vill Kft. nyerte öt pályázó közül az MVM Démász Áramhálózati Kft. két középfeszültségű vonalára csatlakozó energiatároló berendezések megtervezésére kiírt közbeszerzési pályázatot – emeli ki a cég a közleményében. A 131 millió forint értékű projekt a Kiskunfélegyházát Kiskunmajsával, valamint a Szabadszállást Izsákkal összekötő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés