Előfizetői tartalom

Estek az amerikai részvényindexek

Portfolio
A Fed tegnap esti közleménye alaposan elrontotta a hangulatot a nemzetközi tőzsdéken, így már alapvetően rosszul indult a kereskedés az európai börzéken, a magyar tőzsdén pedig tovább rontotta a helyzetet az OTP zuhanása. Miután Varga Mihály a bankadó esetleges megemeléséről beszélt egy konferencián, az OTP piacán masszív esés bontakozott ki, ami a BUX indexet is magával rántotta. Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről, így az OTP részvényeiről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

2023. szeptember 21. 21:57 Megosztás Csökkentek az amerikai indexek A részvényárfolyamok csütörtökön tovább csökkentek, növelve a heti veszteségeket. A Dow Jones 316 pontot, azaz 0,9%-ot esett. Az S&P 500 árfolyama 1,2 százalékkal csökkent A Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés