Előfizetői tartalom

Meglépte Oroszország: korlátozások jönnek a benzin-és dízelexportra

Portfolio
A belföldi piac stabilizálása érdekében Oroszország ideiglenes korlátozásokat vezetett be a benzin- és dízelolajexportra - derül ki a kormány csütörtöki közleményéből. A lépés célja a motorüzemanyagok engedély nélküli "szürke" exportjának megfékezése, és a fogyasztói árak csökkentése. A döntést a benzin és a gázolaj közelmúltbeli hiánya és árrobbanása közepette hozták meg.

A belföldi piac stabilizálása érdekében Oroszország ideiglenes korlátozásokat vezetett be a benzin és a gázolaj exportjára - derül ki a kormány közleményéből. Oroszország azonnali hatállyal ideiglenesen betiltotta a benzin és a gázolaj exportját a négy volt szovjet állam körén kívüli országokba. A tilalom nem vonatkozik a kormányközi megállapodások alapján a Moszkva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés