Előfizetői tartalom

Jó hír érkezett a Pfizer legújabb vakcinájáról

Portfolio
Az amerikai járványügyi hivatal tanácsadói jóváhagyták a Pfizer RSV elleni védőoltását a terhesség harmadik trimeszterében lévő nők számára, azzal a céllal, hogy megvédjék az újszülötteket a súlyos betegségektől. Az ajánlások már csak a testület igazgatójának jóváhagyására várnak, mielőtt megkezdődne a forgalomba helyezés - írja a Reuters.

Pénteken az Egyesült Államok járványügyi hivatalának (CDC) tanácsadói jóváhagyták a Pfizer légúti óriássejtes vírus (RSV) elleni védőoltását a harmadik trimeszterben lévő várandós anyák számára. A cél az újszülöttek megóvása a súlyos betegségtől. A testület tagjai 11:1 arányban szavaztak amellett, hogy az oltást szeptembertől januárig a 32. és 36. hét közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés