Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom és az OTP vitte a prímet

Portfolio
A nemzetközi átlaghoz képest egész nap felülteljesített a magyar tőzsde, a hazai blue chipek azonban felemás teljesítményt nyújtottak: Szárnyalt a Magyar Telekom, miután a Scope Ratings pozitívra javította a társaság kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását. Emellett pedig az OTP-ben is megérkezett a várt felpatannás, miután reggel Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter kijelentette, hogy a kormány egy új bankadó kivetése helyett a hitelezés újraindítását várja el bankszektortól.

Ma a BUX-index 0,4 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, viszont a 20 és az 50 napos mozgóátlaga alá került az index, ami rövid- és középtávon eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés