Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Továbbra is negatív hangulat jellemzi a nemzetközi részvénypiacokat, az USA-ban főleg a Fed üzenetei aggasztják a befektetőket, hiszen ezek alapján még jó ideig velünk maradhatnak a magas kamatok, ami nyomás alá helyezi a tőzsdéket. A gyengeség a globális piacokra is jellemző, bár Ázsiában ma reggel vegyes mozgások látszottak, elsősorban a kínai tőzsdék pattantak vissza a pozitív a vártnál jobb ipari adatok megjelenése után, Európában pedig a délelőtti órákban elindult egy kisebb felpattanás. Mindeközben az amerikai tőzsdék is próbálnak magukra találni, de csak vegyes mozgások látszottak a vezető indexeken.

2023. szeptember 27. 22:07 Megosztás Itt a vége Végül határozott irány nélkül, vegyes elmozdulással zárták a szerdai kereskedést a vezető amerikai részvényindexek: a Dow 0,2%-os mínuszban, a Nasdaq viszont 0,2%-os pluszban fejezte be a napot, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés