Előfizetői tartalom

Ismerős arc veszi át a legismertebb mémrészvényes cég irányítását

Portfolio
A milliárdos Ryan Cohen, a GameStop legnagyobb egyéni befektetője veszi át a videojáték-kiskereskedő vezérigazgatói posztját. Cohen már most is az igazgatótanács elnöke és a Gamestop legnagyobb egyéni befektetője, a vállalat közleménye szerint pedig nem kap majd. díjazást az elnöki, vezérigazgatói és elnöki tisztség betöltéséért. - írja a Yahoo Finance.

Cohen holdingcége, az RC Ventures a GameStop legnagyobb befektetője, mintegy 12 százalékos részesedéssel rendelkezik. Ő maga akkor kezdett nagy részesedéseket szerezni a GameStopban, amikor a vállalatot az új technológiák miatt megrohamozták. A játékosok azonban inkább elfordulnak a GameStop-tól, mivel a digitális lemezek vásárlása helyett inkább letöltik a játékokat, ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés