Előfizetői tartalom

Csak a Nasdaq tudott erősödni a leállás árnyékában

Portfolio
Óvatos emelkedéssel kezdték az európai tőzsdék szeptember utolsó kereskedési napját, miután az amerikai indexek pluszban zártak csütörtökön, és az ázsiai részvénypiacokon is többnyire jó volt a hangulat hajnalban. A délelőtti eurózónás inflációs adatokat követően tovább emelkedtek az irányadó európai indexek, és délután még az Egyesült Államokból is érkezett inflációs statisztika, ami nem rontott a hangulaton. A magyar tőzsdén az OTP felfelé korrigált a tegnapi hír nélküli esést követően.

2023. szeptember 29. 22:01 Megosztás Csak a Nasdaq kúszott feljebb A vezető amerikai részvényindexek közül a Nasdaq 0,15 százalékos erősödéssel zárta a napot, míg az S&P-500 0,3 százalékkal, a Dow pedig fél százalékkal esett csütörtöki záróértéke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés