Előfizetői tartalom

Jön a BÉT első eurós részvénykibocsátása, napokon belül indul a jegyzés

Portfolio
Euróalapú részvénybevezetés jön a Budapesti Értéktőzsdén, a 18 kiskereskedelmi bevásárlópark portfóliót tulajdonló és üzemeltető Shopper Park Plus Zrt. új törzsrészvények forgalomba hozatalát, és törzsrészvényeinek bevezetését tervezi a BÉT Prémium kategóriájába. A lakossági befektetők 2023. október 9-től jegyezhetnek részvényeket az OTP Bank Nyrt. és a Concorde Értékpapír Zrt. mint forgalmazók közreműködésével.

Ambíciózus tervekez tűzött ki a budapesti tőzsdére készülő Shopper Park Plus, hosszabb távon a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb kiskereskedelmi bevásárlópark portfólióját tulajdonló és üzemeltető, ezáltal a térség egyik meghatározó szereplőjévé kíván válni. Jelenleg a vállalat portfóliójában 14 magyarországi és – leányvállalatokon keresztül –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés