Előfizetői tartalom

Nem áll le a Gloster: új piacok felé tör

Portfolio
Egy újabb jól sikerült akvizíciónak köszönhetően jelentős növekedésről számolt be a Gloster 2023 első félévére és több tekintetben felülteljesítette stratégiai céljait – derül ki a cég ma reggel publikált gyorsjelentéséből. A cég vezetője, Szekeres Viktor elmondta, hogy a Gloster elkezd új, prémium piacok felé nyitni, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Skandinávia. Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés