Előfizetői tartalom

Kiderült, mi okozta a kínos hibát az legújabb iPhone-oknál

Portfolio
Az Apple iPhone 15 Pro és Pro Max felhasználók közül néhányan arra panaszkodnak, hogy az új készülékek túlságosan felforrósodnak használat vagy töltés közben – számoltunk be korábban a hírről. Az óriásvállalat most reagált a hírre: a forrósodást részben egy szoftverhiba, részben pedig egyes alkalmazások, például az Uber vagy az Instagram okozza.

A kaliforniai techcég ezzel együtt bejelentette, hogy dolgozik az iPhone 15 termékcsaládon futó iOS17 rendszer frissítésén, hogy azok ne forrósodjanak fel túlságosan. Mindemellett az előbb említett, „túlterhelést” okozó applikációkkal kapcsolatban is lépéseket terveznek, bár a Meta már a hét elején módosította a szoftverét, hogy az ne melegítse fel az Apple legújabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés