Előfizetői tartalom

A Goldman szerint közel lehet a fordulat a tőzsdéken

Portfolio
A technológiai szektor részvényeinek emelkedése mögött az idei évben a mesterséges intelligencia térhódítása állt. Az optimizmus azonban az utóbbi időszakban alábbhagyott, és egyre nagyobb aggodalomra adhat okot, hogy a Federal Reserve hosszabb ideig tartja magasabb szinten a kamatlábakat. Azt követően azonban, hogy a Nasdaq 2022 decembere óta a legrosszabb havi teljesítményét nyújtotta szeptemberben, a Goldman Sachs stratégái szerint máris közel lehet a fordulat - írja a Bloomberg.

A Nasdaq szeptemberben több mint 5 százalékot vesztett értékéből, a stratégák szerint azonban a mostani eladási hullám a technológiai részvények olcsó értékeléséhez vezetett, miközben a profitvárakozások még tovább is emelkedtek. baha us tech 100 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés