Előfizetői tartalom

Megint tépik a Magyar Telekom részvényeit

Portfolio
Új idei, és egyben több mint 11 éve nem látott szintre emelkedtek ma délután a Magyar Telekom részvényei, miután az elmúlt hetekben a vállalat háza tájáról sorban érkeztek a pozitívabbnál pozitívabb hírek, és nagyon úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy szeptember 15-e óta már több mint 18 százalékot emelkedett az árfolyam, még bőven van erő a papírban.

A Magyar Telekom részvényei ma 2,6 százalékos pluszban vannak, amivel a vállalat papírjai igencsak felülteljesítenek a BUX-hoz és a többi blue chiphez képest is. A mostani emelkedéssel pedig egészen 2012 áprilisa óta nem látott szintekig emelkedett az árfolyam. Az emelkedést az elmúlt hetekben számos pozitív esemény táplálta: Az első és legfontosabb, hogy szeptember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés