Előfizetői tartalom

Fontos győzelmet aratott a Tesla

Portfolio
Egy kaliforniai szövetségi bíró arról döntött, hogy a Teslát az autopilot funkció miatt csoportos keresetben perelők egyéni bírósági eljárásban folytassák perüket. Ez jelentős győzelem a Tesla számára, mivel így elkerülheti, hogy a járműtulajdonosok nagyobb csoportjainak csoportos kereseteivel szemben védekezznek - írja a Reuters. A perben azzal vádolják a Teslát, hogy hamisan állították, hogy fejlett vezetéstámogató rendszereik közel állnak a teljesen önvezető járművek megvalósításához.

Egy kaliforniai szövetségi bíró a közelmúltban hozott ítéletében megállapította, hogy a Tesla autótulajdonosok egy csoportjának egyénileg kell perelnie, hogy bizonyítsák, a a vállalat félrevezette a robotpilóta funkcióval a vásárlóit. Ez a döntés jelentős győzelmet jelent a Tesla számára, mivel megakadályozza, hogy a vállalatnak a járműtulajdonosok nagyobb csoportjai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés