Előfizetői tartalom

Jelentős eséssel zártak az amerikai tőzsdék az agresszív hozamemelkedés mellett

Portfolio
Az elmúlt időszakban tapasztalt negatív tőzsdei hangulat a hét első felében sem tudott érdemben javulni. Ázsiában tovább gyengületek ma a tőzsdék a hongkongi piac vezetésével, amelyen újra volt kereskedés a hosszú hétvége után. Az európai tőzsdéken közben a napon belüli iránykeresés után ismét lefelé vette az irányt a piac, miután az amerikai tőzsdék megint jelentős nyomás alá kerültek a vártnál erősebb munkaerőpiaci adatok után, illetve a folyamatosan emelkedő amerikai kötvényhozamok mellett. Eközben a magyar tőzsde szembement a nemzetközi hangulattal, részben az OTP-nek köszönhetően.

2023. október 03. 22:03 Megosztás Jelentős eséssel zártak az amerikai tőzsdék az agresszív hozamemelkedés mellett Jelentős: 1,3-1,9%-os eséssel zártak az amerikai vezető tőzsdeindexek kedden, mivel a vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat, a gazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés