FONTOS Óriási veszélyre figyelmeztet Acemoglu, nagy bajban lesznek a dolgozók
 
Előfizetői tartalom

Közösségi finanszírozási oldalt indít az OXO csoport

Portfolio
Sikeresen zajlott le az OXO csoport portfóliójába tartozó Sharity Impact tőkebevonása, amelyben a cégcsoport zárt befektetői köre vehetett közvetlenül részt. Az OXO Labs már folyósított mintegy 40 millió forintos befektetést, a mostani, kísérleti jellegű finanszírozással a megcélzott összeg többszörösét, további több mint 150 millió forint sikerült bevonni.

A Sharity egy olyan digitális platform és applikáció, amely lehetőséget teremt arra, hogy a civil szervezetek számára eljuttatni kívánt összeg útja nyomon követhető legyen a felhasználók számára. A platform ugyanakkor azokat is megszólítja, akik pénzadománnyal nem tudnak hozzájárulni a jótékonysági kampányokhoz: az érdeklődők ebben az esetben reklámok megtekintésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés