Előfizetői tartalom

Török kézbe került az egyik legnagyobb magyarországi magánkórház

Portfolio
A Liv Hospital Group, Törökország piacvezető magánkórházlánca átveszi - a magánellátásban kiemelt szerepet betöltő – a Duna Medical Center működtetését – jelentette be kedden a török hátterű társaság. Az intézmény Liv Hospital Duna Medical Center (Liv Hospital DMC) néven - a Liv Hospital Group nyolcadik tagjaként - működik tovább. A közlemény szerint „a meglévő és az érkező know-how, valamint a tervezett invesztíció segítségével nemcsak a magyar piac-, de a régió piacvezetőjévé és egész Európa meghatározó magánkórházává válik majd”.

A ma bejelentett tranzakció eredményeként a Liv Hospital Group birtokolja a menedzsment jogokat, valamint jelentős beruházási programot valósít meg céljai elérésére. Az adásvételi tranzakcióra azután került sor, hogy amint júniusban rámutattunk: komoly tőkevesztést szenvedett el a Duna Medical Center, amely a 8. legnagyobb árbevételű magánkórház volt tavaly Magyarországon....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái