Előfizetői tartalom

Török kézbe került az egyik legnagyobb magyarországi magánkórház

Portfolio
A Liv Hospital Group, Törökország piacvezető magánkórházlánca átveszi - a magánellátásban kiemelt szerepet betöltő – a Duna Medical Center működtetését – jelentette be kedden a török hátterű társaság. Az intézmény Liv Hospital Duna Medical Center (Liv Hospital DMC) néven - a Liv Hospital Group nyolcadik tagjaként - működik tovább. A közlemény szerint „a meglévő és az érkező know-how, valamint a tervezett invesztíció segítségével nemcsak a magyar piac-, de a régió piacvezetőjévé és egész Európa meghatározó magánkórházává válik majd”.

A ma bejelentett tranzakció eredményeként a Liv Hospital Group birtokolja a menedzsment jogokat, valamint jelentős beruházási programot valósít meg céljai elérésére. Az adásvételi tranzakcióra azután került sor, hogy amint júniusban rámutattunk: komoly tőkevesztést szenvedett el a Duna Medical Center, amely a 8. legnagyobb árbevételű magánkórház volt tavaly Magyarországon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés