Előfizetői tartalom

Elutasították a PannErgy 1,6 milliárdos támogatási pályázatát

Portfolio
Tavaly novemberben a Portfolio is beszámolt róla, hogy a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv keretében meghirdetett, „Geotermikus alapú hőtermelő projektek tevékenységeinek támogatása” című pályázati kiírásra a PannErgy pályázatát a Technológiai és Ipari Minisztérium 1,6 milliárd forint összegű támogatásban részesítette. A vállalat azonban szerda este bejelentette, hogy az Energiaügyi Minisztérium a támogatást elutasította.

Az indoklás szerint a projekt támogatásához kötött feltétel nem teljesül, mivel a projekt megvalósítási (támogatási) időszaka alatt legalább 1 darab visszasajtoló kút megvalósítása szükséges, saját forrás terhére. A közlemény szerint a projekt a társaság által nyilvánosságra hozott üzleti eredménytervekben nem került figyelembevételre, így a támogatás elutasítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés