Előfizetői tartalom

Lefagytak az amerikai részvényindexek a kritikus adatok előtt

Portfolio
Ázsiában kedvező hangulatban telt reggel a kereskedés, ezt követően az európai tőzsdéken iránykereséssel indult a nap, délutánra azonban zöldbe fordultak a vezető részvényindexek. Az amerikai tőzsdék mínuszban nyitottak, az esést pedig ezúttal is a technológiai részvények vezetik. A magyar tőzsde alulteljesít az európai átlaghoz képest, a blue chipek azonban igencsak vegyes képet mutatnak, hiszen amíg az OTP részvényei már közel 2 százalékos mínuszban is voltak, addig a Magyar Telekom a mai napon is megállíthatatlan.

2023. október 05. 22:03 Megosztás Nem véletlen a lefagyás A csütörtöki zárásra sem változott a kép az Egyesült Államok részvénypiacain. Enyhe mínuszt könyveltek el a vezető indexek: a Dow Jones 0,03%-kal, az S&P 500 0,13%-kal került lejjebb,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés