Előfizetői tartalom

A józan elvárásokkal ellentétesen zártak a tőzsdék

Portfolio
Az előzetes 171 ezer főről szóló várakozásokhoz képest jóval többel, mintegy 336 ezer fővel nőtt a nem mezőgazdasági foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban szeptemberben, a munkanélküliség pedig a várt 3,7 százaléknál némiképp rosszabb, 3,8 százalékos volt a világ legnagyobb gazdaságában az év kilencedik hónapjában. Az adatok publikálását követően hamar elolvadtak a nap korábbi részében látott pluszok az európai tőzsdéken, és Amerikában is mínuszban indult a kereskedés.

2023. október 06. 22:04 Megosztás Bikás nappal zárta New York a hetet Pénteken a részvénypiac jelentős emelkedést tapasztalt a váratlanul erős amerikai foglalkoztatási adatok közzététele és a kincstári hozamok emelkedése ellenére. A Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés