Előfizetői tartalom

Újabb gondok a Philipsnél, szakad a részvény

Portfolio
Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) közölte, hogy még mindig nem elégedett azzal, ahogyan a Philips kezelte a nagyszabású termékvisszahívást, ezért a vállalatnak további kockázatvizsgálatokat kell végeznie. A bejelentés hatására a vállalat részvényei már közel 10 százalékos mínuszban is voltak a pénteki kereskedsében.

Nem hisszük, hogy a Philips által eddig lefolytatott vizsgálatok és elemzések megfelelőek a visszahívott készülékek által a felhasználókra jelentett kockázatok teljes körű értékeléséhez - áll az FDA közleményében. Válaszában a Philips közölte, hogy 5 független laboratóriummal vizsgáltatta meg a visszahívott készülékeket, de egyetértett az FDA felhívásával,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés