Előfizetői tartalom

Közzétette 2022-es Fenntarthatósági jelentését az AutoWallis

Portfolio
Közzétette a 2022-es évről szóló Fenntarthatósági jelentését az AutoWallis. A vállalat az időszak során túlteljesítette a korábban meghatározott célokat, emellett pedig továbbfejlesztette fenntarthatósági teljesítményének mérhetőségét és értékelését is, és több kapcsolódó új projekt elindítását, közöttük az EU Taxonómia szerinti jelentéstétel előkészítését is tervezi.

Az AutoWallis második Fenntarthatósági jelentése szerint 2022-ben elvégezte energetikai auditját, valamint hulladékkezelési folyamatainak átfogó felülvizsgálatát. A vállalat emellett igyekszik tevékenységét szem előtt tartva erősíteni a digitalizációt és az online értékesítést, bővíteni szolgáltatási és márkaportfólióját, fenntarthatóbb hulladékkezelést kialakítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés