Előfizetői tartalom

Folytatódik a növekedés a Gloster fontos mutatójánál

Portfolio
További növekedést mutat a Gloster fontos mutatója, 2023. harmadik negyedévét 1519 millió forint értékű nyitott rendelésállománnyal zárta a társaság, ami 17 százalékkal haladja meg a tavalyi év hasonló időszakát – derül ki a Gloster közleményéből. Többek között a hazai és nemzetközi részvénypiacokkal is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés