Előfizetői tartalom

Többnyire mínuszban zártak az amerikai piacok

Portfolio
A hét első felében határozott hangulatjavulást láttunk a tőzsdéken azzal párhuzamosan, hogy a kötvényhozamok elkezdtek visszahúzódni. Tegnap viszont a vártnál gyengébb inflációs adat jött az USA-ból, ami felerősítette a kamatvárakozásokat, így a részvénypiacok ismét lefelé vették az irányt. Ezt követően az ázsiai piacok is estek, míg Európában szintén esés látszik. Az USA-ban ma indult hivatalosan a gyorsjelentési szezon az amerikai nagybankok vezetésével, többek között a JP Morgan, a Wells Fargo, és a Citigroup is ma tette közzé legfrissebb számait. A banki jelentések után ugyan az amerikai tőzsdék felpattantak, de hamar elkezdett fogyni a lendület.

2023. október 13. 22:00 Megosztás A Dow visszajött, a többi index esett A zárásra a Dow Jones pluszba fordult, 0,1%-ot emelkedve fejezte be a napot. Nem tudott javítani az S&P és a Nasdaq: előbbi fél százalékot, utóbbi 1,2%-ot esett. baha us 30 árfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés