Előfizetői tartalom

Elbizonytalanodtak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Pozitív felütéssel indult a hét a részvénypiacokon, tegnap világszerte emelkedtek a tőzsdék, ma azonban Európában már óvatosabb kereskedést láttunk, a nap folyamán csak iránykeresés látszott. Kivételt képezett a lengyel piac, ami ma is ralizott és a BUX is felülteljesítő volt, elsősorban a Mol napvégi szárnyalásának köszönhetően. Ma zajlott a Budapest Economic Forum, amelyen neves hazai és külföldi előadók beszéltek a gazdasági kilátásokról. Ezen kívül ma sor került az európai pénzügyminiszterek ülésére, valamint kiskereskedelmi és ipari statisztikák érkeztek az Egyesült Államokból. Közben beindult a vállalati jelentési szezon, számos nagy cég, köztük a Johnson & Johnson, a Bank of America, és a Goldman Sachs is beszámolt a legfrissebb számairól.

2023. október 17. 22:06 Megosztás Így zárt Amerika A napot minimális elmozdulásokkal zárták az amerikai indexek, a Dow 13 pontos pluszban zárt, az S&P 500 stagnált, a Nasdaq pedig 0,3 százalékot esett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés