Előfizetői tartalom

Steiner Attila: veszélyezteti a rezsicsökkentést, így nem támogatja Magyarország az uniós javaslatot

MTI
Magyarország nem tudja támogatni a villamosenergia-piac szerkezetének átalakítására vonatkozó uniós javaslatot, az ugyanis veszélyezteti a magyar rezsicsökkentési intézkedést, és csorbítja a tagállami hatásköröket - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára Luxembourgban kedden.

Steiner Attila, az uniós tagállamok energiaügyekért felelős minisztereinek ülését követően az MTI-nek telefonon nyilatkozva hangsúlyozta, noha tanácsi álláspont születetett a villamosenergia-piac szerkezetének kialakítására vonatkozó uniós szabályok módosítására irányuló javaslatokról, Magyarország nem tudta támogatni azt. Oka, hogy egyebek mellett olyan szöveg szerepel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés