Előfizetői tartalom

Szokatlan, irracionális helyzet alakult ki a logisztikai piacon

Portfolio
Erdélyi Barna a Waberer’s igazgatóságának tagja a Budapest Economic Forumon tartott előadásában arról beszélt, hogyan navigál a logisztikai szolgáltató a kihívásokkal teli gazdasági környezetben. Elmondta emellett azt is, hogyan alakulhatott ki, hogy a gyenge alkupozícióban lévő kis vállalkozások hajlandók a fenntarható szint alá csökkenteni az áraikat.

A turbulens piaci környezet ellenére mégis vannak pozitívumok a logisztikai ágazat számára, részben az új volumenek megjelenésén keresztül – kezdete Erdélyi Barna. Ez elsősorban a Magyarországra és a régióba betelepülő gyártókapacitásokhoz köthető, hiszen szükség lesz logisztikai szolgáltatásra, amikor elindul ezen üzemek kibocsátása. Az viszont nagy kérdés, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés