Előfizetői tartalom

Váratlanul felbukkant Kínában az Apple vezére

Portfolio
Meglepetés látogatást tett Kínában Tim Cook, az Apple vezérigazgatója, az egyik Apple-üzletben bukkant fel egy játékeseményen Csengtu városában - írja a CNBC. Az első jelek szerint a vártnál gyengébb fogadtatásra talált az iPhone 15 Kínában, az Apple harmadik legnagyobb piacán, mindezt egy olyan időszakban, amikor a Huawei azon dolgozik, hogy visszanyerje pozícióját.

Nem sikerült túl erősre az iPhone 15 debütálása Kínában az egy hónappal ezelőtti bevezetés óta, a Counterpoint Research adatai szerint az értékesítés első 17 napján 4,5 százalékkal estek a készülék eladásai az iPhone 14 tavalyi számaihoz képest – írja a CNBC. Ez nem jó hír az Apple-nek, amelynek Kína a harmadik legnagyobb piaca a bevételek alapján. Mindeközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés