Előfizetői tartalom

Erdős Mihály: nyolc év növekedését törte le az infláció a magyar biztosítási piacon

Portfolio
Nem lehet elégedett a biztosítási szektor, ha csak az infláció ütemével emelkedik a díjbevétele, de még ezt sem sikerült az utóbbi időben elérni – hívta fel a figyelmet Erdős Mihály MABISZ-elnök a Független Biztosításközvetítők Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) esztergomi konferenciáján. Az MNB osztályvezetője arról is beszélt, hogy egy etikus 2.0 életbiztosítási koncepció előkészítésén dolgoznak a felügyeletnél.

MABISZ: lassan nő a biztosítási állomány Erdős Mihály, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) elnöke előadása kezdetén úgy fogalmazott: néha ugyanazt a mozit nézzük, de más filmet látunk – utalva a szektor állapotával kapcsolatos, bizonyos pontokon eltérő megítélésre. Az elmúlt 2 év inflációja 8 évnyi reálnövekedést tört le, a szektor díjbevétele reálértéken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés