Előfizetői tartalom

Kovács Zsolt: nincs is olyan rossz állapotban a magyar biztosítási szektor

Portfolio
Mind a bevételek, mind az adókkal megtisztított profitabilitás szempontjából egészséges növekedést mutat a magyar biztosítási piac, a közvetítők számának csökkenése és az alacsony penetráció viszont jól mutatja a szektor kihívásait. Kovács Zsolt miniszteri biztos beszélt erről a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) esztergomi biztosításszakmai konferenciáján, amelyen Papp Lajos, a szervezet elnöke proaktív fellépést ígért a közvetítői szakma nevében.

Kovács Zsolt, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) miniszteri biztosa szerint sok területen válságot hozott az elmúlt egy év, de a biztosítási szektorban nem. Megkockáztatta: most jobb állapotban vannak a biztosítók és a közvetítők, mint egy évvel ezelőtt. A piac egészségesen nő, csak az egyszeri díjas életbiztosítások estek ki – hívta fel a figyelmet. Ha a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés