Előfizetői tartalom

Megállapodást írt alá Nagy Márton és a Huawei, a hazai elektromos töltőket is érinti

Portfolio
Megállapodást írt alá Nagy Márton Kínában a Huawei-el, aminek értelmében a kínai vállalat részt vehet a hazai elektromos jármű infrastruktúra fejlesztésében is. Mindeközben a 4iG arról számolt be LinkedIn-posztjában, hogy a cégvezetés szándéknyilatkozatot írt alá szintén a Huawei-el, többek között az 5G fejlesztések, adatközpont, felhő és IT-infrastruktúra területein.

Orbán Viktor miniszterelnök az Egy övezet, egy út fórumhoz kapcsolódó többnapos kínai útja keretében a Huawei-hez látogatott. A megbeszéléseket követően Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Gao Weijie, a Huawei Technologies Magyarország és Nyugat-Balkán régió vezérigazgatója egyetértési megállapodást írt alá, amely tovább mélyíti a magyar kormány és a Huawei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés