Előfizetői tartalom

Újra állami pénzen mentenék a tőzsdét - Jöhet a nemzeti csapat!

Ha nagy az esés a tőzsdéken, akkor a politikusok és a jegybankárok amiatt aggódnak, hogy a gazdaságra is átterjednek a negatív hatások. Az elmúlt években több alkalommal is állami pénzzel nyúltak bele a piacok működésébe, így volt ez Kínában is, ahol most újra megpróbálkozhatnak a 2015-öshöz hasonló nagy mentéssel. Mutatjuk, akkor mennyire működött. Többek között a nemzetközi részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés