FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

A stagfláció tízszer rosszabb, mint ami felé most haladunk

A kamatok mérsékelten még emelkedhetnek, erre pedig szükség is lesz ahhoz, hogy az inflációt le lehessen törni, az amerikai gazdaság pedig recesszióba kerül, ami miatt jöhet piaci korrekció, ami viszont rövid távú lesz, mondta el a Portfolio-nak Matt Jones, a Fidelity egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező portfóliómenedzsere, akivel a Fidelity befektetői konferenciáján beszélgettünk monetáris politikáról, tőkepiaci kockázatokról, mesterséges intelligenciáról, és arról is, hogy miért nem volt még magyar részvény az alapjában.

Az ön által kezelt abszolút hozamú részvényalapban piacsemleges, bottom-up, béta-semleges megközelítést alkalmaz, vagyis a részvénysztorira helyezi a hangsúlyt, a piaci hangulat vagy makrogazdasági események kizárásával. Adódik a kérdés, hogy mennyire kell figyelnie a makrogazdasági trendekre, az infláció vagy a GDP növekedés alakulására? Valóban, a makrogazdasági trendek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés