Előfizetői tartalom

Újjáélesztik „Európa Amazonasát” - Hatalmas természetvédelmi projekt indul

Portfolio
„Európa Amazonasának is nevezhető a világ első, öt országra kiterjedő UNESCO bioszféra-rezervátuma, azaz egy olyan összefüggő védett terület, amely Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában található. Az EU által társfinanszírozott LIFE RESTORE for MDD projekt keretében a Mura, Dráva és Duna menti ökoszisztémák helyreállítása kezdődik meg. A projekt 17 intézmény közös munkáját foglalja magában öt országban - írta meg a WWF Magyarország. Arról, hogy hogy van most a Föld, mit tudunk tenni akár már holnap reggel a környezetünkért a WWF Magyarország fog segíteni a következő kifejezetten fiataloknak szóló Gen Z Fest/ Green rendezvényünkön.

2023 októberében indult útjára az EU által részben finanszírozott LIFE RESTORE for MDD projekt, mely a Mura, Dráva és Duna mentén található védett területeket érinti. Ez az övezet Ausztriától Szerbiáig húzódik, és itt található a világ első öt országot magába foglaló UNESCO bioszféra-rezervátum. A projektben 17 intézmény vesz részt öt országból, beleértve természetvédelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés