Előfizetői tartalom

Mélyrepülésben a technológiai részvények az Alphabet jelentését követően

Portfolio
Minimális elmozdulásokkal telik a kereskedés a kontinens vezető börzéin, a lengyel és a magyar tőzsde azonban jelentősen felülteljesítenek. A BUX-ot elsősorban az OTP húzza, miután ma este 18 óra 30 perckor Kormányinfó lesz, ahol várhatóan a CSOK Plusz-ról lesz majd főként szó. Amerikában azonban igencsak kedvezőtlen hangulatban indul a nap, az esést pedig a technológiai részvények vezetik, miután a Google anyacégének, az Alphabetnek jelentősen elmaradtak a számai a felhőalapú szolgáltatások terén. (Minden más területen azonban megfelelt, vagy felülmúlta a vállalat az elemzői várakozásokat.) Ezt követően az Alphabet mellett az Amazon, a Meta, és az Nvidia részvényei is komolyabb mínuszt mutattak. A Nasdaq hónapok óta nem esett akkorát, mint ma.

2023. október 25. 22:05 Megosztás Nagy esés lett a vége A Dow 0,3%-kal, az S&P 500 1,4%-kal, a Nasdaq 2,4%-kal gyengült ma. A Nasdaq február óta nem esett akkorát, mint ma, ami a rossz vállalati jelentések eredménye. baha us 30 árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés