Előfizetői tartalom

A vegyipar kiemelt célja az EU Zöld Megállapodás céljainak teljesítése

Portfolio
29. alkalommal rendezte meg Vegyipari Konferenciáját a Magyar Vegyipari Szövetség (MAVESZ). A konferencián elhangzott, hogy az iparág kiemelt célja az EU Zöld Megállapodás (Green Deal) céljainak teljesítése. Az eseményen azt is megállapították, hogy ahhoz, hogy a vegyipar átalakulásában komoly eredményeket lehessen felmutatni, a támogatási rendszer bővítésére lenne szükség.

29. alkalommal rendezte meg Vegyipari Konferenciáját a Magyar Vegyipari Szövetség (MAVESZ). A konferencia témái három nagy csoportba voltak sorolva, illeszkedve a vegyipar előtt álló feladatokhoz, kihívásokhoz. Kiemelt célkitűzés a vegyipar számára az EU Zöld Megállapodás (Green Deal) követelményeinek való megfelelés. A vegyipar a klímasemlegesség elérésére való törekvést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés