Előfizetői tartalom

Ez már egyre csúnyább: ma sem kímélik a technológiai részvényeket

Portfolio
Európa után az amerikai tőzsdék is mínuszban vannak, az esést pedig a tegnapi naphoz hasonlóan ma is a technológiai részvények vezetik. A hangulatot pedig tovább ronthatja, hogy a vártnál erősebb GDP adat érkezett az Egyesült Államokból, az erős gazdaság pedig intő jel lehet a Fed döntéshozóinak is, így várhatóan tartósan magasabb ideig maradnak velünk a magasabb kamatok, és a további emelés sem kizárt. Emellett pedig tovább folytatódik harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon is, ma elsősorban a piaczárást követően az Amazon legfrissebb számaira lesz érdemes figyelni.

2023. október 26. 22:06 Megosztás Csökkentek az amerikai indexek A technológia fókuszú Nasdaq index csütörtökön tovább zuhant, ezt a nagyrészt a Meta előrejelzése váltotta ki, amely elmaradt a befektetői várakozásoktól. Az index 1,7%-os veszteséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés