Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat Amerikában, óvatosak a befektetők

Portfolio
Jelentős mínuszban zárták a tegnapi kereskedést az amerikai tőzsdék, különösen a Nasdaq szenvedett, miután a vártnál erősebb GDP-adat érkezett az USA-ból, ami felerősítette a tartósabban magasabb kamatokkal kapcsolatos várakozásokat. Ehhez képest ma Ázsiában már jóval pozitívabb hangulatot láttunk a piacon, Európában ehhez képest jóval mérsékeltebb az emelkedés. Az USA-ban a technológiai részvények felpattantak az Amazon vezetésével, ám néhány nagyobb cég egyedi sztorija lejjebb húzta a Dow-t és az S&P-t.

2023. október 27. 22:06 Megosztás Itt a hét vége, jön a hétvége A hét utolsó kereskedési órái már nem hoztak különösebb izgalmakat, így maradt vegyes a kép a vezető indexeknél: a Dow 1,12%-os, az S&P 500 0,48%-os mínuszban zárta a napot, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés