Előfizetői tartalom

Nagyon rossz hírt közölt a Moderna a vakcináival kapcsolatban

Portfolio
A Moderna a Covid-19 vakcinák iránti gyengébb kereslet miatt jelentősen csökkentette 2023-as bevételi előrejelzését, és 3,6 milliárd dolláros nettó veszteségről számolt be a harmadik negyedévre vonatkozóan. A társaság részvényárfolyama 12%-os zuhanással reagált a hírre a nyitás előtti kereskedésben, jelenleg 6,5%-os mínuszban van.

A Moderna a koronavírus elleni vakcinák iránti kereslet csökkenése miatt "legalább 6 milliárd dollárra" módosította 2023-as bevételi előrejelzését, ami a korábbi 6-8 milliárd dolláros előrejelzési sáv alját jelenti. A harmadik negyedévben a Moderna így is 1,8 milliárd dolláros árbevételről számolt be, felülmúlva az elemzők 1,32 milliárd dolláros előrejelzését....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés