Előfizetői tartalom

Az emberek kényelmének feladása és környezet óvása nem működik egyszerre

Portfolio
„Ökológia és gazdaság, ugyanannak az éremnek a két oldala” - mondta el Bertrand Piccard a BCSDH üzleti reggelijén. Piccard az első ember, aki megkerülte a Földet egy általa épített, kizárólag napenergiával hajtott repülőgéppel, jelenleg pedig azon dolgozik, hogy elismertesse azt az 1000 megoldást, amelyek nyereséges módon védik a környezetet.

Bertrand Piccard jelenleg a Solar Impulse Alapítvány élén azon dolgozik, hogy azonosítsa és elismertesse azt az 1000 megoldást, amelyek nyereséges módon védik a környezetet. Az általa "logikusnak" és "ökológiainak" tartott tiszta technológiák és hatékony megoldások támogatásával a klímaváltozás elleni küzdelemben rejlő lehetőségekre kívánja felhívni a döntéshozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés