Előfizetői tartalom

Kilőtt a Wizz Air - Máris itt az idő beszállni?

Az elmúlt szűk fél évben lefeleződött a Wizz Air árfolyama, miután az erős verseny mellett a geopolitikai feszültségek, az elszálló energiaárak, valamint a fogyasztói hangulat romlása is alaposan keresztbe tett a légitársaságoknak. Az elmúlt napokban azonban kezdett életjeleket mutatni a papír, a tegnapi és a mai emelkedést összevetve pedig már közel 15 százalékot ralizott az árfolyam. Megnéztük, hogy a nagy elmozdulás után hogyan is néz ki most a technikai kép.

Kíváncsi vagy, mibe fektetnek a profik, szeretnél gyakorlati tippeket kapni a vagyonépítésről a legsikeresebb magyaroktól? Akkor gyere el te is a Portfolio november 8-ai Portfolio Investment Day exkluzív befektetői rendezvényére!

Kilőtt a Wizz Air

A romló kilátások következtében a papír sorra kapta a pofonokat az elmúlt időszakban, legutóbb pedig október közepén a Citi Group is "belerúgott" a Wizz Air-be, amikoris durván visszavágták a vállalat részvényeinek célárát. A jegyzés pedig nem sokkal ezt követően érte el a mélypontot a 15,5 fontos szintek közelében.

Azóta az elmúlt napokban többnyire oldalazott az árfolyam, tegnap azonban már megérkeztek a befektetők és több mint 6 százalékos pluszban zárt a papír, ma pedig már 8 százalékos pluszban van a jegyzés.

A mostani emelkedéssel pedig már a technikai kép is változott, hiszen

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés