Előfizetői tartalom

Elszállt a Magyar Telekom árfolyama, sorozatos emelkedésen vannak túl az amerikai indexek

Portfolio
A vezető európai részvényindexek mérsékelt csökkenéssel zárták a hétfői kereskedést, a BUX azonban enyhe pluszt mutatott zárásra, amiben jelentős szerepe volt annak, hogy egy céláremelés után elszállt a Magyar Telekom árfolyama. Zárásra 2,7%-os volt a plusz mértéke a távközlési papírnál, de napközben ennél is nagyobb volt az emelkedés mértéke. Az amerikai vezető részvényindexek a napözbeni bizonytalanság után zárásra kis pluszba lendültek, így folytatták a múlt héten megkezdett emelkedési sorozatot.

2023. november 06. 22:20 Megosztás 6-7 napos emelkedő sorozaton vannak túl az amerikai indexek Zárásra ismét kis pluszba lendültek az amerikai vezető részvényindexek: a Dow 0,1%-os pluszt mutatott, és így sorozatban a hatodik egymást követő napi emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés