Előfizetői tartalom

Készpénz, kártya vagy valami más? Nem csak az számít, hogy a vásárlók mit akarnak

A következő 2-3 évben nem várható a készpénzhasználat jelentős csökkenése, pedig ez a gazdaság egészére pozitív hatással lehetne - hangzott el a Portfolio Banking Technology 2023 konferenciájának 4. szekciójában. Egy előadásból az is kiderült, hogy az alfa generáció mindössze 6%-a tudja elképzelni, hogy a jövőben alkalmazottként fog dolgozni, de szó volt a nemzetközi pénzforgalomról és a felelős adathasználatról is. Mint kiderült, Magyarország világszinten is élen jár az érintésmentes kártyás fizetések szempontjából.

A 4. szekció panelbeszélgetésében Ákos Tamás, a CIB Bank lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese, Benyó Péter, az OTP bankkártyás fizetési megoldások területének ügyvezető igazgatója, Ralf Cymanek, a Raiffeisen vezérigazgató-helyettese Ginzer Ildikó, az MBH standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese Harmati László, az Erste vezérigazgató-helyettese...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés