Előfizetői tartalom

Marketing, akcióbotok és szabályozás - Berobbant a mesterséges intelligencia a bankokba

Portfolio
A mesterséges intelligencia alig egy évvel ezelőtt új erővel robbant be a vállalati világ mindennapjaiba, a ChatGPT hajtotta hype nyomán számos kísérlet indult, új felhasználási terület körvonalazódott a bankszektorban is. Az ügyfélkapcsolatok automatizálásától kezdve a belső hatékonyság növelésén keresztül a csalásmegelőzésen át az üzleti döntéshozatal támogatásáig sok területen érkeznek az AI-megoldások. Erről volt szó a Portfolio Banking Technology konferenciájának 2/A szekciójában.

Mesterséges intelligencia a bankokban Madarász Tamás, a JP Morgan Chase mesterséges intelligencia kutatója nyitotta meg a 2/A mesterséges intelligencia szekciót, előadásában az AI fejlődéséről, bankszektorba történő megérkezéséről beszélt. Az elmúlt évtizedekben a számítógépek teljesítménye nagyon gyorsan nőtt, a ’80-as évek végén mér megjelentek a text-to-speach...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés