Előfizetői tartalom

Visszavonta két termékét a Coca-Cola horvátországi forgalmazója

Portfolio
Visszahívja két termékét a kereskedelmi forgalomból a Coca-Cola horvátországi forgalmazója, mert hat ember kórházba került, miután ivott ezekből a szénsavas üdítőkből - közölte szerdán a társaság. A cég vezetése az állami felügyelőség szóbeli határozata miatt döntött így, bár megjegyezték, hogy belső vizsgálatuk sem a gyártásban, sem a termékekben nem mutatott ki szabálytalanságot.

"Továbbra is együttműködünk az illetékes hatóságokkal, és konkrét lépéseket teszünk fogyasztóink védelme érdekében" - olvasható a Coca-Cola Horvátország sajtóközleményében. Horvátországban több különböző városban, Splitben, Fiumében, Varasdon és Zágrábban kerültek kórházba kedden és szerdán olyan személyek, akik Coca-Colát vagy a cég által forgalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés