Előfizetői tartalom

Cudar mínuszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Ma reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában emelkedtek a vezető részvényindexek, Amerikában viszont rossz volt a hangulat. A hazai piacokon érdemes lehet figyelni a Magyar Telekom papírjaira, ugyanis a vállalat a tegnapi piaczárást követően tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését, a vállalat pedig minden szinten felülteljesítette az elemzői várakozásokat. Ezt követően a cég papírjai vezetik az emelkedést a hazai blue chipek közül. Nagyobb piacmozgató eseményekre nem számíthatunk ma, idehaza előzetes államháztartási adat érkezett októberből, külföldön pedig az uniós pénzügyminiszterek konferenciájára lehet érdemes figyelnünk ma.

2023. november 09. 22:02 Megosztás Csúnya vége lett Mindhárom fontosabb amerikai részvényindex mínuszban végezte a kereskedést. Ennek egy fő oka volt: Jerome Powell Fed-elnök arról beszélt ma, hogy szerinte nem kizárt, hogy lesznek még kamatemelések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés